• kenburns1
  Над 2000 компании направија ефективни
  и мерливи промоции со одлични
  резултати со Grouper.
  Придружете им се и
  уверете се сами!
 • kenburns1
  ВО ТЕК СО НОВИТЕ ТРЕНДОВИ
  GROUPER.MK МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПОГОЛЕМИ
  ПРОДАЖБИ НА ВАШИТЕ ПОНУДИ​!
 • НАД 500.000 ПРОДАДЕНИ КУПОНИ
  ВО СОРАБОТКА СО НАД 2000
  КОМПАНИИ
 • Проверка и означување
  на купоните со еден клик
 • kenburns1
  GROUPER ПРОГЛАСЕН ЗА ​НАЈДОБАР САЈТ ЗА Е-ТРГОВИЈА​

НЕ ЧЕКАЈТЕ, НЕМАТЕ ШТО ДА ИЗГУБИТЕ!

Направете ја Вашата Grouper промоција денес и отворете ги вратите за големиот број на нови клиенти кои ќе ви ги донесеме!

Рекламирајте го Вашиот бизнис пред илијадници корисници!

Што добивате со Grouper промоцијата?

Ефективна мерлива реклама

Grouper промоцијата ќе ви донесе брзи резултати и изложеност пред илјадници корисници како ниту една друга реклама! Резултатите се директно мерливи затоа што ќе знаете точно колку нови клиенти сме ви донеле.

Квалитетни клиенти

Grouper ќе ви донесе квалитетни нови клиенти до Вашата врата. Тие се генерално млади, едуцирани, вработени и плтежно способни корисници кои се спремни да потрошат плус во Вашата компанија и да се вратат ако се задоволни од Вашите услуги.

Поддршка за успех

Нашиот тим ќе ви помогне да ја креирате најдобрата зделка спрема Вашите потреби и посакувани цели! После искуство со над 6000 објавени зделки нашите агенти знаат како да ви донесат нови клиенти и да ви помогнат да направите профитабилна промоција.


TESTIMONIALS: Задоволни клиентиКафе бар "Spalato"

По препорака од пријател задоволен од услугите на ​Grouper​, направија ​Grouper ​​зделка и за само една недела продадоа 1707 коктели. Иако Спалато е ​симпатично ​мало​ место, ​​успешно ги услужија сите корисници со купони ​без ниту една поплака за квалитетот и услугата. ​

Промоцијата им помогна за да се позиционираат како место кое нуди добри коктели по ниски цени и да остават добар впечаток врз новите клиенти за тие повторно да се вратат.AURORA RESORT & SPA

Како една од првите и најголеми туристички агенции кај нас, ТА Аурора години наназад ги користела сите ​маркетинг алатки за ​рекламирање​.​ Бидејќи се компанија која ги следи трендовите, велат дека биле свесни за моќта и популарноста на ​Grouper кога ја донеле одлуката да почнат соработка.​ ​​У​ште од самиот почеток знаеле дека се работи за квалитетна соработка која ќе продолжи во иднина.

Aurora ​Resort & Spa, кој доби награда за “Најдобар планински спа хотел” во Македонија​,​ дополнително преку ​Grouper го посетија ​над ​1​0​00 гости​. ​Хотелот креира специјални понуди за различнте периоди од годината, со што целта е да се исполнат максимално капацитетите со кои располага.Салон за убавина "Edelweiss"

По неуспехот од прв​иот обид за промоција на салонот со ​разделување на ​30 000 флаери, се одлучија ​да пробаат со Grouper промоција! Креираа 3 зделки и веднаш продадоа повеќе од 200 купони​. Сопственичката вели дека од објава на првите понуди телефонот не престанал да ѕвони​.

До сега услужиле над 600 корисници, а над 90% од ​нив станале нивни редовни клиенти​.​ Edelweiss е одличен пример дека со организираност во услужувањето на клиентите и квалитетот на услугата се постигнува вистински успех​ на долг рок.​ПЗУ ​"​ОПТИКУС​"​

Иако ​здравствените установи ​бе​а​ скепти​ци​ ​кога се работи за една ​поинаква маркетинг алатка, ПЗУ Оптикус е ​најдобар пример дека​ Grouper е одличен маркетинг потег за стекнување на нови пациенти. Со ​донесени повеќе од 400 нови пациенти преку 5 објавени Grouper зделки, ​ПЗУ Оптикус стекна многу нови млади пациенти. ​

Ординацијата ја посетиле жители oд цела Македонија​ преку промоцијата​ и дополнително речиси секој втор пациент доне​л​ плус ​пациент ​како резултат на ​дадената к​​​валитетна услуг​а.​ ​Докторката, и воедно сопственичка, ​тврди дека ​промоцијата е ​апсолутно исплатлив​а​ и корисн​а, бидејќи ефектот е повеќе од очигледен​,​​ и ја препорачува на сите колеги од здравствениот сектор.​Ресторан "​Л​ира"​

​Г​остилница Лира​ која постои ​по​веќе ​од ​18 години​​ и која беше прогласена за “Најдобар угостителски објект за 2013”​, има направено повеќе од 10 успешни Grouper промоции, што говори дека ​Grouper е одличен начин за промоција и на веќе постоечки компании со долгогодишно искуство.

Целта ​им беше преку промоциите да стекнат гости ​од помладите генерации​, па согласно пакетите кои се нудеа беа така оформувани. Повеќе од 1000 млади ​гости ја посетија Лира со ​Grouper купон, беа задоволни од храната, местото и услугата и продолжија да бидат дел од таа гурманска приказна.НАШИОТ УСПЕХ СЕ ДОЛЖИ НА ПОСВЕТЕНИОТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ! НАШАТА ЦЕЛ Е ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ И ПАРТНЕРИ. СО ПРИЧИНА GROUPER Е ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР САЈТ ЗА Е-ТРГОВИЈА!

Посветеност
Посветеност
Професионалност
Професионалност

Што велат соработниците

 • Имавме проблем на самиот почеток поради тоа што бевме нов салон не се ни знаеше за нас. Па така решивме да направиме една реклама, разделивме 30 000 флаери во околината каде што се наоѓа салонот и одговорот на сето тоа беше рамно на нула…. Меѓутоа си посакв да имаме работа затоа што сакавме квалитетно да работиме и универзумот почна да работи за мене. Се јави еден агент од Групер, којшто ми понуди соработка, јас прифатив, агентот дојде за половина час беа многу брзи, направивме еден договор ги пуштивме првите понуди и телефонот не престана да ѕвони.
  Билјана Милеска
  Билјана Милеска
  Билјана Милеска Сопсвеничка на "Edelweiss"
 • Како доктори малку сме поскептични во однос на маркетинг услуги, повеќе им веруваме на пациентите и на усно кажаниот збор за добра услуга меѓутоа се покажа дека во Групер рабори еден млад професионален тим кој навистина многу успешно ја извршува својата работа и којшто знае успшено да ја испомовира било која услуга која се нуди, во овој случај кај нас услугата медицинска и оптичка.
  Др. Спец. Ѓулистана Марковска
  Др. Спец. Ѓулистана Марковска
  Др. Спец. Ѓулистана Марковска Сопственичка на ПЗУ "Оптикус"
 • Групер покажа дека ако добро се промовираш, подоцна можеш да работиш одлично. Групер многу ни помогна за разработувањето на кафичот. Имаше 1707 продадени коктели за кои немаше ниту една поплака. Секогаш имате можност да оставите добар впечаток на вашите гости за потоа тие да останат ваши редовни клиенти.
  Марјан Илиев
  Марјан Илиев
  Марјан Илиев Сопственик на Кафе бар "Спалато"
 • Групер самиот по себе ја повлекува својата клиентела односно редовни корисници и дефинитивно мора да признаам кога ќе се направи една паралела помеѓу тие модерни облици на комуникации, на маркетинг и на промоција, Групер избива на првото место. Покажа дека сме на правиот пат и дека таа соработка мора да ја продолжиме…Со помош на соработката ги исполнуваме капацитетите до последно место.
  Никола Голубов
  Никола Голубов
  Никола Голубов Вработен во "Aurora Resort & Spa"
 • Во однос на сорабтониците и вработените во Групер немам никаква замерка, во однос на финансискиот дел – плаќањето немам никаква замерка, веднаш кога се завршува зделка се извршува плаќањето… Нормално целта е да се донесат гости кои што сме ги зацртале како таргет група, повторно да дојдат иако нема зделка на Групер и освен пакетот кои го купиле да земат и други наши услуги.
  Влатко Милев
  Влатко Милев
  Влатко Милев Сопственик на "Лира" и "МКЦ"

Copyright 2016 © Grouper.mk. Сите права задржани.