ШТО ДОБИВАТЕ ОД СОРАБОТКАТА СО GROUPER:

РЕКЛАМА​ ​која носи резултати

Радио, Телевизија, Принт - ниту еден медиум за рекламирање неможе да ви донесе нови клиенти побрзо и поефективно од Grouper! Преку нашите алатки за промоција Вашата зделка ќе ја видат над 100.000 корисници. Голема бројка нели? Сите зачленети корисници ќе ја добијат​ ​Вашата понуда​ ​на email, ќе ја​ ​рекламираме​ ​зделката и на социјалните мрежи facebook, twitter како и на сите други веб страни каде што Grouper се рекламира.

ТРОШОКОТ НА РЕКЛАМАТА НЕ Е ДИРЕКТЕН

Убавината е во тоа што немате никаков трошок за рекламата.​ ​Рекламата ја​ ​исплаќате со Ваша услуга/производ кој го нудите во одреден временски период, во форма на процент од продажбата на секој купон, односно наплатуваме само за клиентите кои сме ги донеле до Вашата врата. Парите од купувачите кои го платиле производот​ ​/услугата ги добивате веднаш по завршување на зделката.

БРОЈОТ НА ПОТРОШУВАЧИ КОИ ДОАЃААТ ОД GROUPER Е ДИРЕКТНО МЕРЛИВ

Grouper корисниците "плаќаат" со купонот кој го​ ​купиле. Бидејќи Grouper заработува со тоа што зема дел од секој продаден купон, Grouper ќе заработи само доколку Вашиот бизнис заработи. Тоа е win-win комбинација.

Квалитетни​ ​клиенти какви што сакате

​​Grouper корисниците не ја бараат "совршената зделка." Тие се во потрага по совршен изговор за да се проба нешто ново. ​Најголемиот дел од корисниците се на возраст од 20 до 40 години. Тие се генерално едуцирани, платежно способни корисници спремни да потрошат дополнително кај вас и да се вратат ако им се допадне Вашата услуга.

Флексибилен маркетинг сп​рема Вашите потреби​

​Нашите искусни агенти ќе ви помогнат да ја креирате зделката која ќе ги оствари Вашите посакувани резултати.

Искусна поддршка

Го изградивме најдобриот сајт за е-трговија во Македонија, остваривме соработка со над 1700 компании и објавивме над 10.000 зделки. Продадовме над 350.000 купони на над 95.000 корисници. Приклучете се на Grouper заедницата и направете ја Вашата зделка.

Што го разликува Grouper од останатите медиуми? Grouper.mk Принт ТВ/Радио Друго/Online
Нови, загарантирани потрошувачи? Да Не Не Не
Да достигнете активна растечка база на потрошувачи за еден ден? Да Не Не Не
Инвестирате само во потрошувачите кои ги носи Вашата реклама? Да Не Не Не
Да бидете едниствен бизнис на денот? Да Не Не Не
Да привлечете внимание на локалната и национална публика? Да Не Не Не
Креирате промоција која ќе достигне вирален "word of mouth"? Да Не Не Не
Copyright 2016 © Grouper.mk. Сите права задржани.