demo image

Направете ја Вашата успешна Grouper зделка и зајакнете го Вашиот бизнис

Kупување и употребување купон со еден клик!

Мобилната апликација за корисниците овозможува инстантно купување на зделките додека се во движење и се достапни за користење веднаш! Затоа Ве информираме дека НЕ е задолжителното приложување печатени купони! Сето ова ќе придонесе за уште поголема видливост на Вашиот бизнис, а корисниците ќе ве перцепираат како компанија која е во тек со трендовите и новите технологии.

Корисниците ќе може да ви го покажат купениот купон од нивниот паметен уред, а Вие веднаш ќе може да го проверите и означите во Grouper онлајн системот БЕЗ логирање, со само еден клик.

Ве повикуваме да почнете уште веднаш со онлајн означување на купоните од корисниците, затоа што:

  • Избегнувате можна дупла употреба на купон
  • Во секој момент ќе знаете колку од купоните се употребени (со логирање на Вашиот профил во онлајн системот за компании)
  • Ќе увидите каков е текот на продажбата наспроти користењето на дневна база
Означувањето е многу лесно!
Како да означите купон од компјутер?
  1. Одете на http://grouper.mk/check
  2. Внесете ги кодовите од купонот во двете полиња
  3. Ако е валиден купонот, услужете го клиентот и маркирајте го како искористен!
Како да означите купон од мобилен телефон?
  1. Најпрво инсталирајте мобилна апликација која дозволува бар код скенирање. QR Reader за iOS или Bar Code Scanner за Android
  2. Отворете ја апликацијата и скенирајте го кодот од купонот.
  3. Ако е валиден купонот, услужете го клиентот и маркирајте го како искористен!

Погледнете го краткото ВИДЕО за проверка и маркирање на купон со мобилен уред!

Copyright 2016 © Grouper.mk. Сите права задржани.